Plain Color Tumblr Themes
-->

Thursday, May 5, 2011

contengan cun abad ini xD


- assalamualaikum.. -

huhu exam modelah skrg. segala jenis buku teks,latihan nota kaki,tgn,kepala dan seumpama dgnnye dok berkepit ngan aku doplohpat jam sehari. manyak tension lah. kalau otak aku jenis harddisk xpe gak. nih takat pendrive cikai jer pon x lepas. btw,
harinih saya dpt 4 mata penalti free.
padan muka saya yg x baper lawa nih =.="
sape suroh menggatal langgar peraturan sekola.
T.T

okey. abaikan. x penting.

tapi paperpon, untung aku x bawak phone. kalau tak, nanges sebaldi weh! *ye ye o je.
huhu 2 ksalahan yg aku buat, satu sbb.. x yah taulah.. sbb yg kedua is aku bawak novel. hah! padan muka! orang nak dekat exam bawak kamus tebal2. nih aku bawak novel tebaaaaaaaaaaaal punya. kan da kena rampas. =.=" udahle bkn novel aku. novel Huda. dye x ckp pe. sbb yg kena nama aku. bkn nama dye. *err...  cume novel tuh.. kak Maryam, kak Fatin, Dhia', Qahhar dan mereka yg lain yg geledah kelas paling cun abad ini tadi, pulangkan baleklah plizz.... karang aku nyanyi lagu Pulangkan, Misya Omar x dpt jadik penyanyi lagi pulak.. *ceh3 perasan suare dye sdp. suare bikin hujan turun adalah :P    erk.

tadi kata x penting. tapi dah berjela aku membebel =.=

okey. stop. balek kpd tajuk asal. *betul3! da terkona jauh tadi

secara jujurnya *ceh3  dgn rendah hatinye.. *bkn rendah ketinggian okey? :P  aku ckp taip aku xde bakat melukis even my bapak, my abang n too sister is very haluuuuussss tgn mereka dlm bab seni. i wonder why i didnt have talent like them. huhu. aku ade bakat menconteng je kot. C.O.N.T.E.N.G okey! hah! citer dlm bab conteng nih. bkn aku sorg kot ade. semuuuuuuuuua manusia di muka bumi nih ade.. aku highlightkan tuk pelajar sekola agama seluruh malaysia. hah! cube check dlm buku muzaqirat dyorg. mesti paling kureng ade satu due lukisan kartun entah ape. termasuk aku lah. x boleh dinafikan lagi. sbb time pelajaran nih *bagi mereka yg x fokus   syaitan dtg ganggu. ngantuk wey! nak tido. tapi x boleh. hormat guru yg mengajar tuh. kesian.. ustaz au ustazah membebel mengajar kat depan, pelajar dok tido pegi bulan sambil buat peta dunia. sgt tidak patut. so the best solution nak cover ngantok is melukis. bagi yg reti melukis kasi cun. bagi yg x reti melukis, mcm aku. ianya dinamakan contengan. sbb dye bkn lukisan dan dye mmmg contengan. for example -->

*klik gambar utk tumbesaran :P
*ade beberapa contengan yg dicover bcoz its private okey.

lawa tak?! haha well well well aku dah tau dah.. dari dulu. lukisan contengan aku  nih mmg terlawa abad ini kan. :P  hehe rilek2. aku sedar dirilah. ini mmg contengan yg x lawa. nak buat mcm mane. saya tidak punya bakatlah. nak asah, pengasah tumpul pula :P 

contengan nih aku buat a weeks ago time tauhidfeqah punye matapelajaran. gile ngantok time tuh. tapi tgn gatal dok nak menconteng. dan hasilnye spt di ataslah. 

contengan tuh psl sorg budak. *err budak ke?    segala yg berkenaan diri beliau yg aku tau. ade baaaaaaaaaaaaaanyak lagi kot. cume x cukup ruang. kalau ada kertas putih besar yg selalu gune time perbentangan tuh ape namenye tuh entah, aku conteng kat situ. tapi time tuh cume ade buku latihan tauhid. gune je la ape yg ade. ish3 contoh yg x baik utk diikuti tapi bkn aku sorg. raaaaaaaaaaaaaamai lagi tau !

paperpon,
contengan di atas adalah hak milik Fatini Sahaje aka budaktabung.com.
NO copy or something like that.
okey ?! :) 
> ceh3 macam lah lawa sgt contengan tuh. so plizzlah :P

< eh biarlah. aku punya contengan, aku punya blog, aku punya sukalah mau buat apa !

> wekk!!! :P

< wekkk wekkk !!!! :P

- abaikan -

paperpon, *baper byk paperpon daaa..   terimalah kasih ini kerana sudi membaca *ayat skema :P
have a nice day okey?! ^_^

- wassalam -

eh eh choopp!! chhoopp! wait! wait! i said W.A.I.T wait !!!
hehe lupe pulak nak say,

thank you

to


sbb 

tlg saya scan kan contengan di atas. 

thanks darl :)

2 comments:

  1. wah..HUJAN HUJAN ni aq lemah ni!!
    hahaa~!

    ReplyDelete
  2. hujan saja ye pai.. taufan lah pulak..

    ReplyDelete